Građevinarstvo

uzad

Iz ponude preduzeća ESTE TEAM d.o.o., možemo da Vam ponudimo sledeće proizvode:

Čeličnu užad, priveznice, okretne kuke, kuke, šekle (škopce), hvataljke vertikalne i horizontalne za lim nosivosti 10 – 60 kN, zateznice, stege (žabice) za čeličnu užad, tirfor dizalice, klinasto remenje, ležajeve i dr.

ESTE TEAM d.o.o. je posebno ponosan na višegodišnju uspešnu saradnju sa proizvođačem čelične užadi UNIS – USHA, Višegrad, Republika Srpska. Užad se rade po tehnologiji partnerske firme USHA-MARTIN INDUSTRIES LTD, Indija, koja je jedan od najvećih svetskih proizvođača žice i čeličnih užadi. Užad projektovana i izrađena u Višegradu odlikuju se garantovanim kvalitetom i vekom trajanja. Fabrika raspolaže vlastitom laboratorijom koja je verifikovana za izdavanje atesta na svoje proizvode. Dodatna pogodnost je ta što se roba isporučuje na paritetu franko kupac.

SIMA S.A.
U saradnji sa jednim od vodećih evropskih proizvođača lakih građevinskih mašina i opreme, SIMA S.A., Španija, naš prodajni asortiman dopunili smo sledećim linijama proizvoda:

  • Mašine za rezanje građevinskog materijala – rezni stolovi sa testerom različitih prečnika za rezanje svih vrsta materijala, od mermera i granita, preko betonskih elemenata, crepa, pločica, porcelana do cigle, blokova i drveta.
  • Mašine za obradu površina od različitih materijala – za rezanje betona i asfalta, brušenje i ravnanje, bušenje krunama, industrijski usisivači.
  • Mašine za obradu armature – savijanje, sečenje, izrada spirala i uzengija.