46. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE

„BUDUĆNOST U IZGRADNJI“ – glasio je ovogodišnji moto upravo završenog 46. Međunarodnog sajma građevinarstva SEEBBE.
Pod njegovim okriljem, na 12. Međunarodnom sajmu STONE EXPO SRBIJE 2022, kompanija ESTE TEAM DOO sa svojom jedinstvenom ponudom uspešno je završila izlaganje.

ESTE TEAM DOO svojim klijentima nudi kompletnu saradnju, počev od konsultantskih usluga pri nabavci mašina, opreme i alata za obradu stakla i kamena pa sve do servisnih usluga u post-prodajnoj fazi koje predstavljaju ključ uspeha kod klijenata. Naša vizija jeste da zajedno sa našim klijentima tržištu Jugoistočne Evrope predstavimo vrhunsku svetsku tehnologiju iz oblasti obrade stakla i kamena, čime će se podići standardi kvaliteta i estetike finalnih proizvoda od ovih materijala koji su u sve većoj primeni u svakodnevnom životu. To nameravamo da postignemo stalnim ulaganjem u tehnološka znanja našeg osoblja, inoviranjem radnih procesa, još bližom saradnjom sa našim klijentima!

ESTE TEAM DOO uspešno sarađuje sa više vodećih svetskih  proizvođača opreme za obradu stakla: INTERMAC CNC mašine, ADELIO LATTUADA vertikalne brusilice i fazetirke, PUJOL peći i EVA folije za laminiranje, SCV SYSTEM oprema  za izo staklo, MOVETRO sistemi za skladištenje stakla, DIAMUT alati. Za obradu AL & PVC-a naši partneri su: EMMEGI CNC mašine, TEKNA mašine za obradu profila i panela, CASADEI INDUSTRIA mašine za obradu ACM/ ACP/HPL i drugih panela, MCD Better alati a za obradu kamena: INTERMAC, DONATONI, MONTRESOR i DIAMUT. Lista dobavljača se po potrebi proširuje kako bi naši kupci mogli na jednom mestu da nabave svu kvalitetnu opremu koja im je potrebna.
#glassequipment #stoneequipment #al&pvcequipment #intermac #donatoni #diamut #stoneexposerbia #montresor #adeliolattuada #casadeiindustria #scvsystem #movetro