SCV SYSTEM

SCV SYSTEM, Italija, proizvodi osnovnu i pomoćnu opremu za proizvodnju termo-izolacionih stakala odličnog odnosa pouzdanosti, kvaliteta i cene.  

Proizvodi butilke, hot melt, ekstrudere, punilice za gas, peskirnice i demineralizatore, perilice za stakla, linije za izradu termoizolacionog stakla i još mnogo toga. Mašine su proizvedene u skladu sa svim evropskim normama i od sastavnih komponenti najboljih svetskih proizvođača (SIEMENS, TELEMECANIQUE, OMRON, MOTOVARIO…).

Termo linija za proizvodnju termoizolacionih stakala, sastoji se od mašine za pranje, panela za poravnavanje stakla i panel prese. Kod panel prese, kretanje frikcionih valjaka se postiže lančanim prenosom.

Peskirnica za staklo sa radnim pritiskom od 6 Bar-a, može biti opremljena jednim ručnim i dva automatska pištolja, kao i filterom za prašinu. Može biti sa opcijom Multizone sa 32 programirane zone.

Butil ekstruder kapaciteta rezervoara 1kg ili 7kg. Debljina profila na koji se može nanositi butil je od 6 do 30mm. Na rezervoaru za butil, u isto vreme, može se prikazati stvarna radna temperatura.

Od 2003. godine SCV System proizvodi raznovrsnu paletu mašina za obradu stakla. Uvek odgovarajući na višestruke i stalno promenljive potrebe tržišta, SCV System razvija inovativna i pouzdana rešenja koja uvek garantuju odlične tehničke performanse.

Više informacija na www.scv-system.com

logo-este-team-01