O NAMA

ESTE TEAM DOO

Kompanija ESTE TEAM DOO koju su 2005. osnovali Marija i Nenad Stojanović kao porodični biznis, tokom godina je ostvarila značajan razvoj zahvaljujući posvećenosti, obrazovanju i iskustvima neophodnim za uspešne preduzetnike.  

„Naš cilj je od samog početka bio da uvedemo nove tehnologije i alate u oblast obrade stakla i kamena na teritoriji Jugoistočne Evrope. ESTE TEAM DOO je počeo da zastupa INTERMAC, a vremenom je ostvario isti model poslovne saradnje i sa nizom drugih vodećih proizvođača mašina i opreme za obradu stakla i kamena, tako da smo danas u stanju da ispunimo brojne zahteve naših klijenata“, kaže Nenad Stojanović, saosnivač i generalni direktor kompanije. Sedište kompanije nalazi se u Beogradu, geografskom i ekonomskom centru regiona, odakle se jednostavno i brzo može stići do svih klijenata.

Premda je obeležena pandemijom virusa COVID-19, 2021. godina je za ESTE TEAM DOO bila veoma uspešna u pogledu prodaje i to posebno mašina i opreme INTERMAC. Dobra pozicija na tržištu je rezultat ponude koja obuhvata čitav niz usluga, počev od konsultantskih, preko prodaje mašina, opreme i alata za obradu stakla, kamena, aluminijuma, PVC-a, kao i post-prodajnih usluga, koje smatramo ključem uspeha. Pored toga, veoma smo ponosni na naše Servisno odeljenje i na reputaciju koju poseduje zahvaljujući mnogobrojnim instalacijama, uslugama održavanja i popravki izvršenih u celom regionu, zahvaljujući obukama i podršci od strane strane naših ino-partnera.

I za kraj treba istaći da ESTE TEAM DOO poseduje najviši rejting, odnosno AAA Sertifikat bonitetne izvrsnosti dodeljen od strane švedske grupacije BISNODE, čime je kompanija svrstana u sam vrh privrednih društva Republike Srbije. To priznanje je potvrda dugoročnog sistematskog i kvalitetnog rada našeg tima kojim se garantuje pružanje kvalitetnih usluga klijentima i dobavljačima.

ESTE TEAM DOO

POBEDNIČKI TIM!

logo-este-team-01