DIAMUT

DIAMUT je italijanski proizvođač alata za obradu stakla, kamena i keramike sa iskustvom dužim od 30 godina. Od 2002. godine posluje u okviru multinacionalne kompanije BIESSE SpA (kao i INTERMAC), što omogućuje konstantna ulaganja u opremu i kvalitet proizvodnih procesa, globalni razvoj i plasman proizvoda na svetska tržišta. DIAMUT danas u svojoj fabrici u mestu Lugo (RA), Italija, proizvodi alate za gotovo sve tipove mašina vodećih svetskih proizvođača iz već navedenih sektora kao i specijalne alate po narudžbini kupca.

Primena naprednih tehnoloških rešenja tokom procesa proizvodnje alata u kombinaciji sa ekspertskim znanjima personala kompanije DIAMUT čine ključ pri dostizanju najviših standarda kvaliteta u sektoru proizvodnje alata.

Evo nekih od inovativnih proizvoda kompanije DIAMUT

Burgije i alati za frezenkovanje
Freze
Periferni alati za brušenje
Tanjirasti alati za brušenje
Testere za CNC mašine

Diamut proizvodi i druge alate, među kojima se svojom posebnošću ističu HELIX – revolucionarni sistem za bušenje i frezenkovanje stakla debljine do 19mm samo jednim alatom. Tu su zatim alati za obradu laminiranog stakla tipa CHEVRON koji se odlikuju profilom u obliku strelice, kojim se postiže bolje hlađenje i duži vek alata, kao i alati za obradu tankih stakala, od 0,4 do 1,5 mm.

Kompletna ponuda alata i pomoćnog pribora za obradu stakla za industriju nameštaja, građevinsku i auto industriju.

Više informacija na www.diamut.com

logo-este-team-01