Intermac Inside STONE

INTERMAC INSIDE STONE – First edition!

Pezaro, Italija 02.-04.Mart 2017.

Kao i svake godine, kompanija INTERMAC je otvorila svoje proizvodne pogone, organizacijom Open House-a, ovog puta udruženih snaga sa kompanijom DONATONI, kako bi ugostili klijente iz oblasti obrade kamena, i na taj način im predstavili tehnologiju koju koriste u proizvodnji mašina.

Saradnja ove dve velike kompanije je rezultat sve većih zahteva tržišta, raznovrsnosti i evolucije materijala u sektoru obrade kamena, što je takođe dovelo i do potrebe za organizacijom zasebnog Open House-a, koji je odvojen od sektora obrade stakla. Open House STONE 1st edition je posetilo preko 300 posetilaca i prisustvovalo prezentacijama kompanija INTERMAC i DONATONI.

Cilj samog događaja je omogućiti klijentima da zakorače u svet kompanija INTERMAC i DONATONI, tako što će uživo videti sve faze u proizvodnji mašina, zatim te iste mašine u radu i iz prve ruke doživeti pouzdanost i inovacije koje ove kompanije nude.

Naime, reč je o najnaprednijoj tehnologiji, u kojoj CNC mašine prave CNC mašine, i svaka komponenta, od najsitnije do najkrupnije je testirana pre ugradnje i montaže. Takođe je bitno napomenuti da su ove kompanije orijentisane ka četvrtoj industrijskoj revoluciji koja je u toku, ciljem da svojim klijentima ponude integrisana rešenja za optimizaciju proizvodnih procesa njihovih fabrika i da budu spremni da idu u korak sa vremenom, i na taj način iskoriste sve prednosti digitalne proizvodnje.

Ove kompanije imaju za cilj stalno istraživanje i unapređivanje proizvodnih procesa, ne samo unutar sopstvenih kompanija, već i u procesima koje njihove mašine obavljaju kako bi smanjili troškove proizvodnje svojim klijentima i pojednostavili same procese, i upravo je to ono što ih čini liderima u ovom sektoru obrade.

Naravno, kao svaki dobar domaćin, potrudili su se da u večernjim satima organizuju svojim klijentima prijatnu večeru sa specijalitetima italijanske kuhinje.