Mašine za nove tendencije u građevinarstvu

Svedoci smo sve veće upotrebe stakla i metala u modernoj arhitekturi i građevinarstvu. Vizija kompanije ESTE TEAM DOO jeste da tržištu predstavi vrhunsku svetsku tehnologiju, čime će se podići standardi kvaliteta i estetike finalnih proizvoda od ovih materijala koji su sve značajniji za svakodnevni život.

Saradnjom sa preduzećem ESTE TEAM DOO postajete deo tima, u kome se već nalazi veliki broj vodećih kompanija iz sektora obrade stakla, AL&PVC-a od Vardara pa do Triglava i šire, jer smo aktivni još i na teritoriji Mađarske, Bugarske i Albanije.

Ove kompanije su nam poklonile svoje poverenje kupujući do sada CNC obradne centre, dvoglave testere, rezne stolove i linije, linije za brušenje, termolinije, mašine za rezanje vodenim mlazom i drugu opremu. Iz raznovrsnog prodajnog programa mašina i opreme ESTE TEAM DOO, ovog puta izdvajamo mašine koje su neophodne za proizvodnju vrata, prozora i fasada:

Italijanska kompanija EMMEGI iz Modene, bez čijih mašina se ne može zamisliti ozbiljna proizvodnja, proizvodi dvoglave testere za precizno rezanje profila i CNC obradne centre za glodanje, bušenje, rezanje i urezivanje navoja, dakle sve što je potrebno za izradu moderne stolarije ili strukturalnih fasada. Modeli Phantomatic, Satellite, Diamant i Quadra su neka od imena EMMEGI mašina koje vec rade u nekim od najboljih kompanija iz ove oblasti na teritoriji bivše Jugoslavije.

Osim toga, sve su stroži propisi po pitanju bezbednosti stakala u objektima komercijalne i rezidencijalne prirode, gde se sve više koriste dvoslojna, pa čak i troslojna stakla tako da je sve veća potražnja za laminiranim staklima. Za laminiranje stakla tu je španska kompanija PUJOL čiji su glavni proizvod peći i repromaterijal za laminiranje stakla. PUJOL 100 je najnovija peć za laminiranje koja može da radi i sa EVA i sa PVB folijama i to bez specijalnih uslova čuvanja, što je čini jedinstvenom na tržištu. Dnevni kapacitet laminiranja ove peći je 8-12 tona stakla.

ESTE TEAM DOO takođe zastupa i INTERMAC, renomiranog italijanskog proizvođača mašina za obradu stakla koji posluje u sastavu BIESSE GROUP, pored DIAMUT-a, proizvođaca dijamantskih alata i kompanije MOVETRO koja proizvodi sisteme za skladištenje i manipulisanje staklom.

Monolitna i laminirana stakla mogu se bez problema rezati na INTERMAC-ovim pojedinačnim reznim stolovima i kompletnim linijama iz serije Genius, i to sa različitim nivoima automatizacije i produktivnosti. Moguća je ugradnja više modela uređaja za brušenje niskoemisionog filma, što je ključno u prozvodnji termo stakla danas.

Stakla nakon rezanja, a pre ugradnje moraju biti obrađena. Vertikalni obradni centar VERTMAX, najnovija mašina iz proizvodnog programa INTERMAC je idealno rešenje za proizvođače vrata, prozora i strukturalnih stakala. U zavisnosti od odabrane konfiguracije, može služiti za bušenje, frezenkovanje, brušenje i poliranje stakla. Maksimalna obradiva dimenzija na ovoj mašini je 3300 x 6000 mm, uz maksimalan kvalitet finalne obrade, fleksibilnost i produktivnost.

INTERMAC, Italija: VERTMAX – Vertikalni CNC obradni centar za staklo

Nema termoizolacionog stakla bez dobre linije za proizvodnju, u kompletu sa panel presom, perilicom, ekstruderom i ostalom pomoćnom opremom i priborom. SCV SYSTEM iz Italije je naš dugogodišnji partner sa odličnim odnosom pouzdanosti, kvaliteta i cene.

ESTE TEAM DOO – PARTNER KOJI VAM MOŽE PONUDITI KOMPLETNU OPREMU ZA OBRADU STAKLA I AL&PVC-A!

Obratite nam se bez obzira da li tek nameravate da uđete u svet proizvodnje građevinske stolarije ili želite da proširite i unapredite svoje proizvodne pogone. Biće nam zadovoljstvo da svoje dugogodišnje iskustvo i stečena znanja podelimo sa vama.

Pridružite se našem timu koga čine vodeći svetski proizvođači i uspešni klijenti!